Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Odette Kuijpers

De leerunit is een praktijk voor remedial teaching. De begeleiding in deze praktijk wordt verzorgd door Odette Kuijpers, gediplomeerd remedial teacher (MEd), gedragsspecialist, behandelaar dyscalculie (ERWD/DDG), behandelaar dyslexie (PDDB) en intern begeleider.

Annemieke Augusteijn

Annemieke, gediplomeerd leerkracht en Remedial Teacher in 's-Hertogenbosch, is de bedenker van Mijn Superkracht. In de begeleiding van haar leerlingen zet zij ICT in om de kracht van kinderen zichtbaar te maken.

Linda Tukker

Hallo ik ben Linda, eigenaresse van RTpraktijk InZicht. Ik begeleid kinderen in de leeftijd van 6-13 jaar bij leerproblemen of een leerachterstand voor taal, lezen, woordenschat, spelling, rekenen of motoriek.

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.